Venevälitys | Osta vene

OSTA VENE!

Veneitä on monenlaisia ja moneen käyttötarkoitukseen suunniteltuja.
Mieti aluksi minkälaisen veneen haluat ostaa? Miten se sopii tarkoitustasi vastaavaan käyttöön ja budjettiraameihisi? Pohdi myös hieman kuinka pitkään aiot sitä käyttää?

Venevälityspalvelu ja sen perusta

Boatstar.fi - sivustomme on aina ajan tasalla välittäen erittäin kattavat tiedot kulloinkin myynnissämme olevista aluksista.
Faktatietoja ja kuntoraportteja havainnollistamme kymmenin detaljikuvin. Tavoitteemme on, että boatstar.fi - sivustolla tuotteiden kuvaukset vastaavat aina todellisuutta. Näin ollen maantieteellinen etäisyys ei ole kaupankäynnille este, korkeintaan lievä hidaste.

Mikäli löysit kiinnostavan veneen valikoimastamme, ole hyvä siirry kohtaan `Veneen tiedot`.

Mikäli sellaista ei löytynyt tällä kerralla, voit aina kääntyä puoleemme sellaisen löytämiseksi. Teemme vuosittain useita `venejahteja`, jossa hankimme ostotoimeksiantajalle sopimuksen mukaan hänen haluamansa veneen. Toivealuksen löytämiseen on hyvät mahdollisuudet, koska toimimme Itämeren piirin maissa ja erityisesti Ruotsista löytyy runsaasti Suomalaiseen makuun sopivaa alusta ja päinvastoin.. Ostotoimeksiannossa toimitamme kohteista kattavat yhteenvedot kuvineen.

Veneen tiedot

Löydettyäsi mielenkiintoisen aluksen, ole hyvä ja tutustu boatstar.fi – sivustolla aluksen tietoihin, kuntoraporttiin ja erittäin runsaaseen kuvamateriaaliin. Ota huomioon, että tuotteet on ammattimaisesti tarkastettu mutta yleisesti kuvattu. Kuntoa ei siis taata yksityiskohtaisesti.
Annamme mielellämme tarvittavia lisätietoja, kerromme rahoitusmahdollisuuksista ja neuvottelemme itse kaupasta. Luonnollisesti järjestämme veneen esittelyn Sinulle sopivana ajankohtana.

Mikäli nykyinen aluksesi on vielä myymättä teemme ehdotuksen sen myynnistä.

Kun katsot käytettävissäsi olevat tiedot riittäviksi ja olet varma, että toivevene on löytynyt, etene tarjouksen tekoon.

Tarjous ja kauppaneuvottelut

Voit esittää tarjouksen suullisesti tai kirjallisesti mutta huomioi, että se on tietyin ehdoin sitova mikäli veneen omistaja hyväksyy sen. Toisin sanoen veneen omistajan hyväksyttyä tarjouksesi tulee Sinun
- hyväksyä ja allekirjoittaa aiesopimus kyseisen veneen ostamisesta
- suorittaa varausmaksuna 10% kauppahinnasta asiakasvaraintilillemme

Tämän jälkeen Sinulla on 10vrk aikaa suorittaa mahdollisesti haluamasi tekniset lisätutkimukset, koeajo tms. toimenpiteet, jotka katsot vielä tarpeelliseksi. Huomioi, että niistä aiheutuvista kustannuksista vastaat itse.
Mikäli tämän tarkastuksen yhteydessä veneessä todetaan sellaisia merkittäviä rakenteellisia tai teknisiä virheitä tai puutteita, joista ei ennen tarjouksen tekoa ollut kerrottu, voidaan kauppa haluttaessa purkaa, jolloin käsiraha maksetaan viipymättä takaisin täysimääräisenä. Vaihtoehtoisesti voidaan neuvotella virheen korjauksesta tai muusta kompensaatiosta omistajan kanssa.

Kaupanteko

Kun kaikki kysymykset ovat selvitetyt on aika laatia loput venekaupan asiakirjat ja suorittaa tarvittavat maksusuoritukset, vakuuttaminen ja rekisteröinti. Luovutuksesta ja mahdollisista kuljetusjärjestelyistä sovitaan tällöin myös.

Luovutus

Luovutamme veneen edellä sovitun mukaisin järjestelyin Sinulle.

Ota yhteyttä