Venevälitys | Yrityksestä

TIETOA MEISTÄ - VENEVÄLITYSPALVELU www.boatstar.fi

Myynti

BoatStar on venealanyritys, joka tuo maahan Smartliner alumiini veneitä sekä lasikuituveneitä.
Skipp veneet ovat myös maahantuomiamme tuotteita. Jälleenmyynnissä meillä on hyvämaineiset ja loistavat Suomiveneet. Perämoottorit meillä on edustettuna Tohatsun ja Parsunin voimin. Haswing sähköperämoottorit ovat myös myymiämme tuotteita. Vene- elektroniikka on edustettuna Lowrancen tuotteilla. Venepukit, ranturit ja vaihtelevasti yleistilpehööriä löytyy myös valikoimistamme.

Veneiden välitys

Toimintaamme kuuluu myös veneiden välitys, joka on tänä päivänä se suosituin vaihtoehto myydä vene. Välityksellä saadaan asiakkaalle parempi hinta verrattuna veneen suoraostoon.
Meille tulee paljon yhteydenottoja ympäri eurooppaa. Välityksemme ei siis ole ainoastaan suomen markkinat. Euroopasta tulee myös paljon toimeksiantoja veneen hankintaa varten. Eli asiakas kertoo millaista venettä hän etsii ja me yritämme sellaisen hänelle täältä meidän markkinoilta löytää. Tämä palvelu toimii myös täällä Suomessakin. Ota yhteyttä ja kerro omista toiveistasi, niin yritämme mielellämme sellaiset täyttää.
BoatStarilla on myös hyvä asiakasrekisteri, joten sieltäkin saattaa sinulle löytyä juuri se oikea vene.

Muuta

BoatStar hoitaa myös veneiden talvisäilytystä. Palveluihin kuuluu myös perämoottorien huollot ja korjaukset. Veneiden pienimuotoiset korjaukset, pehmusteiden verhoilut, pressujen korjaukset/uusinnat onnistuvat kauttamme. Lisävarusteiden asennukset ja veneiden varustelut eivät myöskään tuota ongelmia. Asiakkaan tarpeiden mukaan meiltä saa myös veneisiin kaiteita ja targakaaria. Metallityöt meillä hoitaa alansa huiput, joten laatu niissä on myös hyvä.
Tulevalle kaudelle on tarkoitus ottaa käyttöön veneiden vuokrauspalvelu. Vuokraveneitä tulee olemaan eri kokoisia ja eri käyttötarkoituksiin. Osa veneistä on tarkoitus suunnata kalastuskäyttöön, jolloin ne voidaan vuokrata kalastusvarustuksella tai ilman. Veneitä voi vuokrata vuorokaudesta alkaen vaikka kuukaudeksi.
Kerätkää porukka kasaan ja vuokratkaa vene vaikka koko kesäksi. Tämäkin on asia, josta voidaan tarpeen vaatiessa neuvotella ja vene voidaan myös toimitta eripuolille suomea.

Palvelu

Edellä mainitut asiat ovat niitä tuotteita mitä meillä on, mutta se tärkein asia on palvelu.
Meille asiakas on saman arvoinen, oli hän sitten ostamassa euron tiivistettä tai viidenkymmenentuhannen euron venettä. Palvelemme aina kaikkia asiakkaita ja meiltä saat vastauksen tiedusteluusi. Pyrimme myös järjestämään asian niin, että asiakas saa tarvitsemansa tuotteen meitä tai vaikka kilpailijalta. Tärkeintä meille on kuitenkin, että
asiakas ei jää huomiotta. Toki joskus on asioita joissa emme pysty auttamaan, mutta loppuun asti yritämme ja kerromme rehellisesti, jos emme kykene asiassa olemaan avuksi.

Sijainti

Pääpaikkamme on Helsingissä Malmilla, jossa meillä on veneitä, varustelutila ja tarvike varasto. Karkkilassa on suuremmat tilat, jossa on myös veneitä sekä talvisäilytystilat. Espoossa Suomenojan satamassa meillä on välivarasto/ talvisäilytystä.
Vaikka toimitilat sijaitsevat täällä pääkaupunkiseudulla ei se ole esteenä palvella asiakkaita ympäri Suomea. Toimitamme tuotteitamme ympäri maata, eikä pitkäkään välimatka ole esteenä. Pääsääntöisesti veneet ja moottorit toimitamme itse asiakkaalle. Joskus on kannattavampaa käyttää eri yritysten kuljetuspalveluja, mutta mieluiten kuitenkin toimitan itse tuotteet perille, jolloin asiakas saa yritykselle kasvot. Samalla kertaa voidaan käydä tuote läpi ja antaa käyttökoulutus tarpeen vaatiessa. Meiltä on mahdollista saada kaupan yhteydessä traileri käyttöön veneen omatoimista kuljettamista varten.

Kiteytys

BoatStarin tarkoitus on siis palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin ympäri maata.
Tarkoitus ei ole tehdä miljoonia euroja voittoa vaan tulla toimeen ja saada tällä
toiminnalla kahdelle hengelle toimeentulo. BoatStar on perheyritys, jossa toimii minä Jani Kotilainen ja Outi Varsamäki. Yritämme laajentaa toimintaa ja ottaa huomioon asiakkaiden toiveet ja siksi otamme mielellämme palautetta vastaan, olipa kyseessä sitten tuotevalikoiman lisäämistä tai negatiivistä/ positiivista palautetta. Mitä enemmän sitä saamme, sitä paremmin pystymme teitä palvelemaan. Käykää tykkäämässä BoatStarin facebook sivusta, niin saamme teille jaettua ajankohtaiset tiedotteet/tarjoukset. Tarkoitus on aina ensimmäisenä laittaa myytävät tuotteet ja tarjoukset teille facebookkiin. En rupea lupailemaan tykkääjille satojatuhansia euroja, mutta lupaan kyllä välillä teitä jotenkin muistaa.

Tervetuloa Boatstarin asiakkaaksi!

Sivustot:


www.facebook.com/boatstaroy/?fref=ts
www.smartliner.fi


Yhteystietomme ovat:

www.boatstar.fi

BOATSTAR OY
Käyntiosoite:
Ormuspellontie 16 00700 Helsinki (suoritamme juuri muuttoa Ormuspellontielle Töölööstä)
Finland
1. varasto
Hylkeenpyytäjäntie 9, Suomenojan venesatama
02270 Espoo
Finland
2.Varasto Metallimiehenkatu 11, 03600 Karkkila

Postii/laskutusosoite
C/O Outi Varsamäki
Saukkotie 3A
03600 Karkkila
Finland

puh. +358 456180867 / Jani Kotilainen(Myynti)
puh. +358 456180866/ Outi Varsamäki(Laskutus)
email info@boatstar.fi